Blikkenslager med højt kvalitetsniveau i Århus & omegn

Søger I en troværdig og professionel blikkenslager til jeres næste projekt i Århus og omegn? Så er vi en fornuftig samarbejdspartner. Vi har henholdsvis 15 og 25 års erfaring med blikkenslagerfaget, såvel ind- som udlands. På både traditionelle og mere komplicerede opgaver har vi derfor den nødvendige viden til at finde den rigtige blikløsning, inden for f.eks. tagrender, skifertag, kviste mv.

Nøgleordene i vores blikkenslager virksomhed er god, hurtig service og et højt kvalitetsniveau. Vi holder os løbende opdateret på de nyeste tendenser og produkter inden for blikkenslagerfaget. Som mestre udfører vi selv hele arbejdet, så du er sikker på, at det bliver efterleveret. En samarbejdsaftale med os skal være en succesoplevelse, der imødekommer det individuelle behov.

Her på hjemmesiden kan I danne jer et overblik over, hvad vi kan hjælpe med. Står I overfor en større, mere omfattende opgave, ser vi også frem til jeres henvendelse.

Ønsker du et tilbud?

Har du spørgsmål til vores service som blikkenslager, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kontaktes pr. mail, telefon eller brev og giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres blik.

Vi udfører blikkenslager arbejde for såvel private som erhverv i hele Østjylland og har f.eks. hjulpet kunder i Odder, Skanderborg, Horsens og Århus.


Udskriv