Om firmaet

Blikkenslager med højt kvalitetsniveau i Århus & omegn

blikkenslager virksomhed

Nøgleordene i vores virksomhed

USP​Hurtig service

USPHøjt kvalitetsniveau

USPUdfører hele arbejdet

USP30 års erfaring

2 virksomheder

Ebling's Blikkenslager-forretning er d. 6.6 2021 blevet overdraget til Blikværkstedet ApS.

​Efter længere tids sygdom har Brian valgt at sælge Ebling’s Blikkenslager Forretning til Blikværkstedet. Jeg vil hermed takke for godt samarbejde til kunder og forretningsforbindelser. Jeg håber i vil tage godt imod Blikværkstedet, da de vil forsætte virksomheden, som den er i dag, og fortsat yde Brian´s kunder god service, med de samme medarbejdere under ny ledelse.

Brian`s forretning er en god og stærk forankret virksomhed med mere end 20 år´s eksistens i Århus. I 20 år har de leveret et godt stykke håndværk, og god service til deres kunder med deres vellidte medarbejdere, som i dag består af 5 dygtige blikkenslagere, med hver deres kvaliteter.

De 2 virksomheder skal langsomt, men sikkert smeltes sammen til Blikværkstedet ApS, med en afdeling i Odder og Århus.

Vi er 2 virksomheder med næsten de samme værdier, så hele butikken skal ikke vrides rundt. Vi ser frem til at udvikle virksomhederne i tæt samarbejde med de dygtige medarbejdere.

Vi så Brian`s virksomhed som et interessant opkøb, da størstedelen af vores arbejde alligevel ligger i Århus, og så var det en ekstra mulighed for af få nogle dygtige ansatte under vores vinger med i købet.

Med nu 11 dygtige medarbejdere, forventer vi, at vi kan servicere vores kunder endnu bedre i fremtiden, med fornuftige tilbud og hurtigere respons på serviceopgaver, og ligeledes håndtere større entrepriser, hvis dette skulle være nødvendigt.

Med venlig hilsen
Eblings blik og Blikværkstedet

Sammen kan vi mere ....​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

BLIKVÆRKSTEDET ApS

Michael Drewsens Vej 23,

8270 Højbjerg

Klik her for rutevejledning

Michael: 26 99 22 40

Morgens: 26 99 22 80

E-mail: ​blik@blikvaerkstedet.dk

Om ​firmaet

Nøgleordene i vores blikkenslager virksomhed er god, hurtig service og et højt kvalitetsniveau. Vi holder os løbende opdateret på de nyeste tendenser og produkter inden for blikkenslagerfaget. Som mestre udfører vi selv hele arbejdet, så du er sikker på, at det bliver efterleveret. En samarbejdsaftale med os skal være en succesoplevelse, der imødekommer det individuelle behov.