Gavl

Ny gavl? Eller vedligeholdelse af jeres nuværende?

Zinkgavle

Vi anbefaler zinkgavl som en ideel løsning, hvis I ønsker ny gavl. Der er mange fordele, og løsningen er vedligeholdelsesfri. Huset får en ny, flot og arkitektonisk fremtoning.

Zinkgavl er til jer, der ønsker en kvalitetsbevidst løsning uden unødig brug af tid på vedligeholdelse. Vi beklæder gavlen på jeres præmisser og sørger for, at zinken passer på sig selv og huset. Det er vores erfaring, at zinken kun bliver smukkere med årene pga. af dens unikke og usædvanlige fleksible natur.

Med zink kan vi forme og tilpasse jeres ønsker på næsten alle opgaver. 

Vi har en kreativ tilgang til vores arbejde og bruger zinken til at fremhæve særlige dele af jeres byggeri eller flotte detaljer. 

Går I med drømme om et unikt og arkitektonisk hjem, ser vi frem til jeres henvendelse. Kontakt os i dag på tlf. 26 99 22 40 eller 26 99 22 80.

​Hos Blikværkstedet udfører vi alle typer opgaver, når I ønsker ny gavl eller vedligeholdelse af jeres nuværende. Med mange års erfaring er vi behjælpelige på såvel traditionelle løsninger som større, mere omfattende projekter.

Vi har hjulpet både private boligejere, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele Østjylland, f.eks. Odder, Skanderborg, Horsens og Århus.

Ved et moderne byggeri er det oplagt at integrere alle bygningens inddækninger, herunder gavlen, og tagrender med de øvrige beklædninger.

Med udgangspunkt i jeres behov og ønsker giver vi vores professionelle bud på, hvordan bygningen fremstår elegant og unik.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Afdeling 1:

Blikværkstedet ApS

Michael Drewsens Vej 23,

8270 Højbjerg

Klik her for rutevejledning

Michael: 26 99 22 40

Mogens: 26 99 22 80

E-mail: mogens@blikvaerkstedet.dk

Afdeling 2:

Blikværkstedet ApS

Drammelsbækvej 21

Over Randlev

8300 Odder

Klik her for rutevejledning

Telefon: 26 99 22 40

E-mail: blik@blikvaerkstedet.dk

Om ​firmaet

Nøgleordene i vores blikkenslager virksomhed er god, hurtig service og et højt kvalitetsniveau. 

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste tendenser og produkter inden for blikkenslagerfaget.